DJ Cursus

Stayhome

Heb je ondertussen Netflix uitgespeeld? Ben je helemaal klaar met alle mensen op Facebook? En kom je op Instagram weer posts tegen van 3 jaar geleden? Tijd om wat te gaan doen! Profiteer van de vrije tijd en ruimte die je hebt, kies voor jezelf en volg een bootcamp of videocursus! 

Heeft het altijd al gekriebeld om ook op een groot podium te staan? Sta je altijd vol bewondering te kijken naar de DJ op het festival of misschien wel schoolfeest? Het is niet zo ver weg om zelf ook zo’n succesvolle DJ te worden. Zelf heb ik de ervaring en dit allemaal voor elkaar gekregen. Ik vertel je graag alle geheimen over het DJ vak en hoe jij net zo succesvol kunt worden!

Er komt veel meer kijken bij het DJ zijn dan alleen een mix kunnen maken. Al kun jij een geweldige seemles beatmix maken betekent dat niet dat je een goede DJ bent. Youtube staat al vol met de mix skills en hoe je deze onder de knie krijgt. Maar heb je wel eens gedacht aan bijvoorbeeld:

 • Branding
 • Muziek vinden
 • Mixen
 • Beatmatchen
 • Muziek opbouw
 • Optreden
 • Microfoon gebruik
 • DJ gear en techniek kennis
 • Set opbouwen
 • Rekordbox software
 • Optredens vinden
 • Social media

En zo zijn er nog tal van onderwerpen welke je niet zo snel op youtube zult vinden. Deze informatie ga ik wel met je delen!

Video cursus

- In 5 weken volwaardig DJ
- 50 lessen
- Gestructureerd lesprogramma
- Challenges en huiswerk in de lessen
- Lessen door Tom'E met 20 jaar ervaring
- Video's op volwassen niveau
- Verdien je geld met draaien

Power DJ bootcamp

- In 6 weken professioneel DJ
- Doorzettingsvermogen en inzet vereist!
- Personal coach Tom'E
- Niets blijft onbesproken
- Ik geef je al mijn geheimen prijs!
- Interactieve sessies
- Verdien je geld met draaien

WAAROM NU DJ WORDEN

Deze vraag kan ik goed begrijpen. Op het moment zijn er geen feesten, geen evenementen, geen horeca open en geen andere publieke feestelijkheden. Als DJ ben je aardig afhankelijk van al het bovengenoemde want dit is waar jij als deejay voor nodig bent. Ik kan je wel 50 redenen noemen waarom je juist nu zou moeten beginnen en niet moet wachten! Laten we er een aantal doornemen.

HORECA

Op het moment in tijden van de corona crisis is alle horeca gesloten. Het enige wat nog open is zijn wat restaurants die afhaal of bezorg mogelijkheden hebben. Maar denk eens na over het volgende:

In de afgelopen 10 jaar is horeca meer verschoven naar festivals en evenementen, verschillende horeca, voornamelijk kroegen, cafés en clubs hebben het erg zwaar gehad en sommigen hebben het zelfs niet gered. Dit was allemaal omdat de drukte uitbleef in de horeca en verschoof naar de festivals. 

Voorlopig zal het nog niet mogelijk zijn om evenementen en festivals te organiseren, zelf schrijf ik 2020 al helemaal af en als het op gang gaat komen zal dit stukje bij beetje gaan. Eerst de wat kleinere events en na lange tijd pas de echt grote weer.

Dit betekent dat er een verschuiving terug gaat komen naar de horeca. Mensen willen feesten, zich even uitlaten, een biertje drinken, vrienden en bekenden zien en de vrijgezellen willen toch ergens wat scoren.

Gezien de horeca eerder op gang zal gaan komen dan de evenementen zal dit weer booming gaan worden! Wees daarop voorbereid en sta klaar als het zover is!

BOUW JE NETWERK OP

Alle DJ’s of DJ’s in spé zitten thuis, het moment om elkaar (digitaal) op te zoeken en te helpen. Music nation is meer dan een DJ cursus, wij bouwen een hele community met z’n allen. In het forum waar je toegang tot krijgt (backstage) kun je sparren, overleggen en brainstormen met je collega’s (ja collega’s, dit zijn niet je concurrenten).

Deel je ervaring over verschillende DJ sets en merken en deel nu je muziek met elkaar. Dit is het moment om te leren en je DJ’en naar een next level te brengen. Nu hebben we die verplichte break en kun je daar gebruik van maken. 

Door informatie met elkaar te delen en je netwerk op te bouwen komen we hier allemaal sterker uit! Wie weet maak je straks een tof nummer met iemand waar je goed contact mee hebt of kun je een ander blij maken met de tweede boeking op dezelfde avond. 

TIJD NUTTIG BESTEDEN

Je zult in deze tijden veel thuis zitten, #stayhome #staysafe. En zo hoort het. Maar wat levert al die uren social media scrollen, Netflix kijken en Dumpert herhalen je uiteindelijk op? Helemaal niets! Ga je tijd nuttig besteden en maak juist gebruik van de crisis, draai het en maak het positief. Nu is de tijd om iets nieuws te gaan leren, nu is de tijd om je dromen waar te maken. 

Wachten heeft geen zin, want als je het nu niet doet verwacht ik niet dat je het ooit zal gaan doen. Thuiszitten hoeft niet erg te zijn als je bezig kan met je hobby en je passie. Als jij deze website hebt gevonden dan heb je al een eerste stap gezet, want je vind deze website niet als je er niet naar opzoek was en dus geen DJ wilt worden.

HOBBY’S HEBBEN

Het grootste deel van Nederland zit veel thuis. Veel thuiszitten is niet makkelijk en kan aardige invloed hebben op hoe jij je voelt zowel fysiek als mentaal. Als jij iets te doen hebt wat je leuk vind en je passie ligt zal je hier alleen maar energie uit halen.

Als je muziek leuk vind en de droom hebt om DJ te worden dan moet je gewoon bezig gaan met het draaien. Besteed nu die extra uren aan het leren mixen, over een jaar ben jij er blij mee dat je het hebt gedaan.

Ik help je met deze cursus sneller succes te behalen en breng je technieken bij die ik ieder feest keer op keer weer gebruik. Niets is geeft zoveel voldoening als snel succes halen.

LEUKE KORTING

Omdat ik goed begrijp dat het in tijden van crisis niet makkelijk is geef ik leuke kortingen! #stayhome korting voor zowel de online video cursus als voor de DJ bootcamp. De kortingen zullen er niet altijd zijn, schrijf je daarom nu in want als je je inschrijft voor deze prijs dan hou je deze prijs en zal je nooit meer betalen!